Subsidiara romaneasca a operatorului grec de telefonie mobila Cosmote, si-a extins serviciile de roaming in destinatii exotice de vacanta, cum ar fi o serie de insule din Marea Caraibelor.Compania a incheiat recent o serie de acorduri de roaming care
Subsidiara romaneasca a operatorului grec de telefonie mobila Cosmote, si-a extins serviciile de roaming in destinatii exotice de vacanta, cum ar fi o serie de insule din Marea Caraibelor.Compania a incheiat recent o serie de acorduri de roaming care permit utilizarea serviciului in locatii precum Antigua, Aruba, Barbados, Bermude, Insulele Cayman, Republica Dominicana, Grenada, Haiti, Samoa, St. Kitts si Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Insulele Turks si Caicos, Trinidad & Tobago, Anguilla si Columbia, se arata intr-un comunicat al firmei, citat de MediafaxAstfel, abonatii firmei pot folosi serviciile de roaming in 275 de retele de telefonie mobila din 137 de tari, iar utilizatorii de cartele preplatite au la dispozitie 237 de retele, din 136 de tari. Serviciile de date GPRS pot fi utilizate in 19 tari.Cosmote Romania este al treilea operator pe piata de telefonie mobila, cu doua milioane de utilizatori in luna aprilie a acestui an, dupa Orange Romania, cu 8,57 milioane de clienti la finele lunii iunie, si Vodafone Romania - 8,223 milioane de utilizatori (iunie 2007). Pe langa cei trei operatori cu tehnologie GSM, pe piata mai activeaza Telemobil, cu serviciul Zapp, bazat pe tehnologia CDMA, care avea, la finele anului trecut, circa 500.000 de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.