Regizorul american Francis Ford Coppola a fost promovat in gradul de Ofiter in Legiunea de Onoare franceza, la San Francisco, de catre consulul general al Frantei, noteaza Mediafax. Frederic Desagneaux l-a promovat pe regizorul castigator a cinci pr
Regizorul american Francis Ford Coppola a fost promovat in gradul de Ofiter in Legiunea de Onoare franceza, la San Francisco, de catre consulul general al Frantei, noteaza Mediafax. Frederic Desagneaux l-a promovat pe regizorul castigator a cinci premii Oscar de la Cavaler la Ofiter al Legiunii, laudand contributiile sale din cinematografie si cultura, dar si „pasiunea pentru mancare, vinuri si arta“. Legiunea de Onoare a fost infiintata de Napoleon Bonaparte, in 1802, ca o forma de cavalerie, iar presedintele in exercitiu al Frantei detine gradul de Mare Maestru. „Nu m-am asteptat la aceasta promovare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.