Joi, Jurnalul National va pregateste inca un film de exceptie. Dupa succesul cu "Pianistul" si "Dansand cu lupii", joi veti avea ocazia sa va completati colectia de filme, pentru ca vine cel mai bun film al anului 2002: "Chicago". Cu o distributie de
Joi, Jurnalul National va pregateste inca un film de exceptie. Dupa succesul cu "Pianistul" si "Dansand cu lupii", joi veti avea ocazia sa va completati colectia de filme, pentru ca vine cel mai bun film al anului 2002: "Chicago". Cu o distributie de exceptie, care numara actori impresionanti precum Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Richard Gere, Lucy Liu, Queen Latifah si cu nu mai putin de sase premii Oscar, printre care si cel pentru "Cel mai bun film", "Chicago" este un film care nu trebuie pierdut. In total, filmul lui Rob Marshall a avut nu mai putin de 13 nominalizari la Premiile Academiei, la care s-au adaugat 12 BAFTA, 8 Globuri de Aur (din care 3 castigate) si 2 Grammy. Chicago este si unul dintre cele mai bune roluri ale lui Richard Gere. Pentru rolul avocatului Billy Flynn au concurat alti actori cunoscuti, precum John Cusack, John Travolta, Kevin Spacey sau Hugh Jackman. Si, daca ar mai fi sa dam niste nume, pe lunga lista a celor care au vrut un rol in acest film (personajele feminine) au figurat Madonna, Goldie Hawn, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Woopi Goldberg si chiar Britney Spears.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.