O luna de abstinenta. Asta e verdictul medicilor. Gabriela Irimia, una dintre surorile Ceeky Girls, iubita parlamentarului britanic Lembit Opik,are probleme cu rinichii.

Presa britanica, vesnic preocupata de cele doua Ceeky si de aventuri
O luna de abstinenta. Asta e verdictul medicilor. Gabriela Irimia, una dintre surorile Ceeky Girls, iubita parlamentarului britanic Lembit Opik,are probleme cu rinichii.

Presa britanica, vesnic preocupata de cele doua Ceeky si de aventurile lor, scrie azi despre problemele de sanatate ale Gabrielei, privind situatia prin prisma iubitului ei. Astfel, The Sun, citat de Mediafax, noteaza faptul ca Lembit Opik are "interzis" la sex in urmatoarea luna, pentru ca tanara lui iubita originara din Romania va fi supusa unei operatii de eliminare a unor pietre la rinichi saptamana viitoare.

Mama Gabrielei, Margareta Irimia, care este si impresarul trupei Cheeky Girls, a declarat ca fiica ei a urmat un tratament de trei luni impotriva pietrelor la rinichi care nu a avut efect. "Gabrielei i s-a recomandat repausul la pat pentru urmatoarea luna", a spus Margareta.

"Medicii spun ca sexul iese din discutie. (Gabriela n.r.) a fost chiar nevoita sa anuleze vacanta programata impreuna cu Lembit", a adaugat aceasta. Gabriela, in varsta de 24 de ani, va fi operata saptamana viitoare in Romania.


Lembit, in varsta de 42 de ani, cu care Gabriela are o relatie de sapte luni, a declarat ca este alaturi de iubita sa. "Vor pleca intr-o calatorie romantica dupa ce lucrurile vor reveni la normal", a mai spus Margareta. "Sunt sigura ca vor recupera timpul pierdut", a adaugat aceasta.

Opik a intalnit-o pe tanara de origine romana la o petrecere pentru concurentii participanti la o emisiune de televiziune, "All Star Talent Show". Relatia lor pare destul de serioasa de vreme ce, de cand a devenit publica, cei doi sunt de nedespartit. Presa britanica ii considera cuplul cel mai bizar de vedete la momentul actual, dar se pare ca cei doi nu sunt afectati de acest lucru.


Monica si Gabriela Irimia, adica trupa Cheeky Girls, au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga. In ultima vreme, cele doua gemene nu mai reuseau sa obtina succesele de la inceput si, potrivit, presei britanice, s-ar fi confruntat cu probleme financiare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.