Cristina Constantin Prezentatoarea emisiunii Ca-n cana de la Romantica, Catinca Roman, a ales sa mearga cu Calina, fetita ei, in vacanta la Mamaia. Cele doua s-au cazat impreuna cu insotitorii lor, prieteni de familie, la hotelul Iaki al lui Gica Ha
Cristina Constantin Prezentatoarea emisiunii Ca-n cana de la Romantica, Catinca Roman, a ales sa mearga cu Calina, fetita ei, in vacanta la Mamaia. Cele doua s-au cazat impreuna cu insotitorii lor, prieteni de familie, la hotelul Iaki al lui Gica Hagi. Timp de o saptamana, Calina si tovarasa sa de joaca au avut cu ce sa-si umple timpul: s-au plimbat cu trenuletul, cu masinutele, s-au plimbat cu telegondola, au fost la Aqua Magic, au incercat sky-jet-ul si i-au dat batai de cap Catincai in parcul de distractii. Constienta de faptul ca de-a lungul anului nu isi petrece prea mult timp cu Calina, prezentatoarea de la Romantica a vrut ca aceasta minivacanta sa i-o dedice ei si sa-i satisfaca toate poftele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.