Daca sunteti abonat(a) la operatorul A si dati un telefon cuiva, abonat(a) in reteaua B, acest al doilea operator va castiga o foarte mica suma de bani. Daca este operator de telefonie mobila, castigul ar fi de ceva mai mult de 0,07 euro, adica aprox
Daca sunteti abonat(a) la operatorul A si dati un telefon cuiva, abonat(a) in reteaua B, acest al doilea operator va castiga o foarte mica suma de bani. Daca este operator de telefonie mobila, castigul ar fi de ceva mai mult de 0,07 euro, adica aproximativ 22 de bani pe minut. Daca ar fi Romtelecom, castigul maxim posibil ar fi de aproape 0,012 euro, adica vreo sase bani minutul (0,02 euro, la 31 decembrie 2006). O nimica toata, numai ca, inmultit cu sute de milioane de minute vorbite, facturate si achitate, afacerea cu tariful de interconectare se apropie de sfertul de miliard de euro, pe 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.