Mihaela Radulescu a uimit tot timpul prin sinceritatea sa. A recunoscut, chiar daca mai tarziu, ca si-a facut implant cu silicon, ca a avut doua sarcini extrauterine si nu mai poate ramane insarcinata. In plus, vedeta Antenei 1 vorbes


Mihaela Radulescu a uimit tot timpul prin sinceritatea sa. A recunoscut, chiar daca mai tarziu, ca si-a facut implant cu silicon, ca a avut doua sarcini extrauterine si nu mai poate ramane insarcinata. In plus, vedeta Antenei 1 vorbeste fara perdea si despre viata sa sentimentala. Prezentatoarea a continuat sirul dezvaluirilor-soc, referindu- se la femeile care au atentat la sotul sau: Anna Lesko a vrut sa-mi ia barbatul. Daca Elan ar fi avut ceva cu ea, acum nu ar mai fi fost cu mine. Sunt o leoaica si scot ghearele cand cineva atenteaza la bunul meu. Nu pot sta cu mainile in san. La aproximativ trei ani de cand basarabeanca i-a facut avansuri sotului vedetei, Mihaela s-a decis sa ingroape securea razboiului: Am iertat-o. M-am maturizat si eu. Face parte din showbizz, iar eu, in emisiunea mea, invit artisti. Prezentatoarea Duminicii in familie are insa si acum o relat ie destul de rece cu basarabeanca, pe care o evita de cate ori poate. Mihaela s-a maritat cu Elan cu trei luni inainte de venirea pe lume a baietelului lor, Ayan, care s-a nascut in Israel, tara natala a sotului sau. Vedeta a trecut la religia mozaica, renuntand la cea ortodoxa.

In prezent, vedeta se poate declara implinita pe toate planurile: are o familie si un statut profesional de invidiat. Trecutul nu a insemnat insa numai bucurii pentru Mihaela. Ea a recunoscut ca a suferit din dragoste: Am fost mintita si inselata in dragoste. Prezentatoarea a mai marturisit ca nu s-a casatorit pentru banii sotului sau: Cand m-am maritat, aveam un salariu de 40.000 de euro.

Mihaela a fost intr-o scurta vacanta, de cateva zile, in Israel, unde si-a serbat si ziua sa de nastere. Ea si baietelul sau, care pe 1 august a implinit trei ani, au fost asteptati la Tel Aviv de Elan Schwartzenberg. Vedeta a marturisit ca in luna septembrie inten- tioneaza sa organizeze o petrecere mare pentru fiul sau: Atunci se vor intoarce din vacanta toti prietenii lui.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.