De la venirea lui Gica Hagi, portarul brazilian Andrey Nazario traieste momente pe care nu ar fi crezut ca le-ar putea intalni in cariera. Alungat de la prima echipa, Andrey a fost retrogradat la Steaua II. In fiecare dimineata, la ora 9, Andre
De la venirea lui Gica Hagi, portarul brazilian Andrey Nazario traieste momente pe care nu ar fi crezut ca le-ar putea intalni in cariera. Alungat de la prima echipa, Andrey a fost retrogradat la Steaua II. In fiecare dimineata, la ora 9, Andrey se prezinta la stadion, dar in vestiar, in locul lui Radoi sau Dica, se afla pusti de 17 ani. Abordat chiar inaintea unui antrenament, brazilianul accepta cu greu sa stea la un dialog. Nu vreau sa vorbesc cu presa, dar si daca am tacut in ultimele doua luni tot au aparut interviuri cu mine. Ziaristii sunt mincinos i, a replicat scurt portarul. Cu greu, coboara din masina si povesteste prin ce a trecut in ultimele luni . Care e situatia mea la Steaua? Pai, uite acum ma duc la antrenament cu echipa a doua. E greu, dar sunt profesionist. Nu credeam ca se vor purta asa cu mine. Nu mai vreau acum decat sa-mi iau banii din contract. Adica salariul, pentru ca de prime sau bonusuri nici nu mai poate fi vorba, a precizat Andrey intr-o romana amestecata cu unele cuvinte in engleza. Impresar stupefiat Brazilianul spune, cu tristete, ca a fost la un pas sa fie pus pe liber, dar a avut un contract beton, care i-a impiedicat pe conduca torii Stelei sa-l arunce ca pe o masea stricata. Nici nu au mai vrut sa auda de mine, dupa plecarea lui Meme Stoica. Eu de asta am ajuns asa, pentru ca am fost adus de Meme si el s-a certat cu Gigi. Mi-au spus sa plec, ca nu mai au nevoie de mine. Impresarul meu s-a dus la club si le-a amintit ca am un contract care nu poate fi reziliat oricum. I s-a spus ca Meme a semnat contractul si ca nu avea drept de semnatura, asa ca intelegerea nu ar fi valabila, a dezvaluit Andrey un amanunt de culise. Nu vreau sa dau nume, dar persoana care a vorbit cu impresarul meu a luat contractul si a rupt partea pe care era semnatura lui Meme si i-a spus: Uite, asta e un contract fara valoare. Impresarul meu a fost stupefiat. Acea persoana este conduca tor la Steaua, dar nu e nici Gigi Becali, nici Adi Ilie, a spus brazilianul, facand o trimitere spre Vali Argaseala. Pana la urma au vazut ca nu au ce sa-mi faca, originalul contractului fiind inregistrat la Liga. Iar Meme avea evident drept de semnatura. Cu exemplarul de la club sa faca ei ce vor, oricum am si eu unul, in caz de nevoie. Nu am crezut ca se poate intampla asa ceva. Astept o oferta din strainatate ca sa pot pleca. Si acum ma intreb: de ce nu am semnat cu Alkmaar? Olandezii ma ofertasera inaintea Stelei. A fost greseala mea, a spus trist Andrey.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.