Patronul gruparii Jiul Petrosani, Alin Simota, va lua masuri impotriva bodyguarzilor sai pentru faptul ca l-au batut pe fotbalistul Mihai Lungan, dupa ce cu o zi inainte sustinea ca el nu are garzi de corp. "Eu am fost plecat, am auzit si eu despre a
Patronul gruparii Jiul Petrosani, Alin Simota, va lua masuri impotriva bodyguarzilor sai pentru faptul ca l-au batut pe fotbalistul Mihai Lungan, dupa ce cu o zi inainte sustinea ca el nu are garzi de corp. "Eu am fost plecat, am auzit si eu despre acest incident. Trebuie sa se rezolve aceasta problema, dar adevarul este undeva la mijloc. Trebuie sa facem o analiza sa vedem exact ce s-a intamplat", a spus Simota, care a asistat, sambata, la meciul amical pe care Jiul l-a disputat, la Timisoara, in compania formatiei Poli II. "Am dispus conducerii clubului sa-mi faca o ancheta interna, sa ma informeze despre ceea ce s-a intamplat acolo. Ceea ce m-a deranjat pe mine a fost atitudinea jucatorului, care a pronuntat si numele meu, de parca as fi implicat", a subliniat Simota.
Mihai Lungan s-a declarat intrigat de faptul ca Simota ii reproseaza faptul ca i-a implicat numele in acest scandal. "E regretabil ca s-a ajuns aici. Sper ca politia sa rezolve cat mai repede cazul ca sa stiu ce am de facut, pentru ca in momentul de fata nu am echipa si am o familie de intretinut", a spus Lungan, care a trimis la politie, prin fax, certificatul medico-legal.

>> Comandantul Politiei Petrosani, Florin Nicolae, a spus ca nu stie cat va dura ca acest caz sa fie solutionat. "Cei doi bodyguarzi vor raspunde cu siguranta penal. Certificatul medico-legal schimba incadrarea cazului", a asigurat Nicolae.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.