Restrictii. Miliardarul rus i-a luat cartea de credit logodnicei lui pentru ca a cheltuit 118.000 de euro in cateva ore Patronul clubului de fotbal englez Chelsea Londra, Roman Abramovici, s-a facut foc pe actuala sa iubita, modelul rus Daria Zhukov
Restrictii. Miliardarul rus i-a luat cartea de credit logodnicei lui pentru ca a cheltuit 118.000 de euro in cateva ore Patronul clubului de fotbal englez Chelsea Londra, Roman Abramovici, s-a facut foc pe actuala sa iubita, modelul rus Daria Zhukova. Miliardarul rus s-a enervat la culme dupa ce frumoasa lui logodnica a cheltuit 118.000 de euro in doar cateva ore petrecute la shopping in capitala britanica. Daria Zhukova a vizitat magazinele de pe New Bond Street, una dintre cele mai exclusiviste zone din Londra, unde a aruncat cu banii pe cateva bijuterii, accesorii si cosmetice. Se pare ca lui Abramovici nu i-a picat tocmai bine pasiunea exagerata a iubitei lui pentru shopping, motiv pentru care a decis sa-i blocheze accesul la fondurile de pe cartea credit. Strans la punga "Lui Roman nu i-a picat tocmai bine cand a aflat ca iubita lui "s-a spart in figuri" prin magazinele de lux din Londra, pe banii lui. El i-a explicat Dariei ca si lui ii place opulenta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunce cu banii pe orice, oriunde si oricum. Abramovici este un tip foarte scrupulos si extrem de atent cu banii lui, asa ca a decis sa nu-i mai lase mana libera Dariei la cumparaturi", a afirmat un apropiat al cuplului. Se pare ca miliardarul rus nu este deloc incantat nici de faptul ca actuala lui partenera sentimentala este foarte buna prietena cu starleta americana Paris Hilton. "Abramovici e de parere ca Paris are o influenta negativa asupra Dariei, care a capatat pasiunea pentru shopping si cheltuieli exagerate de la vedeta americana", au declarat surse din anturajul miliardarului rus. Despre Daria Zhukova s-a spus ca este motivul pentru care Abramovici a decis sa divorteze de sotia sa, Irina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.