Noua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier in Ungaria. Patru dintre acestea sunt cetateni romani si se afla internati in mai multe spitale din Bupapesta. Potrivit politiei maghiare, citate de agentia de presa MTI, cei n
Noua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier in Ungaria. Patru dintre acestea sunt cetateni romani si se afla internati in mai multe spitale din Bupapesta. Potrivit politiei maghiare, citate de agentia de presa MTI, cei noua au fost raniti in urma ciocnirii frontale dintre un autoturism si un microbuz, pe autostrada care duce catre aeroportul Ferihegy, din Budapesta.

Automobilul implicat in accident era inmatriculat in Cehia, iar soferul cetatean ceh. Toti pasagerii microbuzului erau cetateni romani. Nu se stie care a fost cauza accidentului, dar autostrada catre Ferihegy este in general foarte aglomerata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.