Clujenii au descins in Banie hotarati sa ia toate cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu "granzii" din Capitala. Elevii lui Andone au trecut peste obisnuita perioada de tatonare si au lovit inca din minutul 3. A fost un moment de inspirati
Clujenii au descins in Banie hotarati sa ia toate cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu "granzii" din Capitala. Elevii lui Andone au trecut peste obisnuita perioada de tatonare si au lovit inca din minutul 3. A fost un moment de inspiratie al lui Trica, fostul echipier al "Stiintei", care a prins un sut de senzatie de la 25 de metri, mingea oprindu-se in vinclul portii lui Bornescu. Meciul place, are ritm, iar ocaziile nu lipsesc de la cele doua porti. In minutul 31, Dorel Stoica arunca tribunele in aer, inscriind golul egalizator din 6 metri, dupa o balbaiala a defensivei oaspetilor.     DECISIV. Repriza secunda a inceput dupa acelasi scenariu, tot cu oaspetii in atac, clujenii preluand conducerea prin Didi, care a trimis in plasa balonul respins de Bornescu, la un sut al lui Semedo. Si tot portughezul a realizat "dubla" 9 minute mai tarziu, rezolvand partida cu o splendida lovitura de cap din plonjon. Victoria CFR-ului a umbrit sarbatoarea pregatita de olteni, care inaintea partidei au inaugurat noua tribuna oficiala a Stadionului "Ion Oblemenco", intreaga investitie ridicandu-se la un milion de euro. "Ii asteptam pe tricolori la meciul cu Olanda", a aruncat manusa finantatorul Adrian Mititelu, alaturi de care s-au aflat Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si fosti componenti ai "Craiovei Maxima", intre care  Lung, Cartu, Beldeanu si Geolgau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.