Dinamovistii pleaca in aceasta dimineata spre Roma, unde maine seara, de la ora 21:45, in direct la Prima TV, o vor intalni pe Lazio, in prima mansa din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.     Victoria de la Piatra-Neamt, scor 3-0,
Dinamovistii pleaca in aceasta dimineata spre Roma, unde maine seara, de la ora 21:45, in direct la Prima TV, o vor intalni pe Lazio, in prima mansa din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.     Victoria de la Piatra-Neamt, scor 3-0, a venit intr-un moment delicat. "Am pierdut cu Vasluiul si, probabil, toata lumea astepta scandalul la Dinamo. Dar nu a fost asa, ne-am mobilizat si acum avem un moral foarte bun pentru meciul cu Lazio", a declarat antrenorul Mircea Rednic.     FARA ODIHNA. Dupa partida cu Ceahlaul, tehnicianul dinamovist a impus un regim spartan. "Cainii" au ajuns in Bucuresti sambata, in jurul pranzului, iar seara au fost chemati la antrenament. "Performanta cere sacrificii. Practic nu am avut decat cinci ore libere, dar ne asteapta meciurile anului, cu Lazio, si trebuie sa fim concentrati. Suntem optimisti si avem mult curaj. Calificarea in grupele Ligii Campionilor ar fi o performanta extraordinara", a declarat golgeterul Claudiu Niculescu. Ieri, ros-albii au avut liber, in aceasta dimineata se va pleca spre Roma, iar diseara Dinamo va efectua antrenamentul oficial pe Stadionul "Olimpico".     TACTICA. Mircea Rednic pregateste mai multe surprize tactice omologului sau de la Lazio, Delio Rossi. Astfel, desi existau sanse minime sa poata juca in prima mansa, Andrei Margaritescu ar putea fi titular. In ofensiva, "Puriul" l-ar putea lasa pe banca pe Ionel Danciulescu, urmand a conta pe Florin Bratu si pe Claudiu Niculescu, sustinuti din spate de Zicu. Si Delio Rossi are mai multe dileme, mai ales in defensiva, avand de ales pentru unul dintre posturile de fundas central intre Scaloni si Behrami, ultimul avand cele mai mari sanse de titularizare. Surprinzator, italianul ar putea sa renunte la vedeta Rochi, langa Pandev urmand a fi utilizat Simone Inzaghi. "In alta situatie, favoriti am fi fost noi, dar Dinamo este inainte cu pregatirea. In plus, are forta si tehnica. Trebuie sa jucam cu mintea, nu cu picioarele", a declarat Rossi. In week-end, Lazio s-a impus intr-un "triunghiular" disputat la Fiuggi, invingand cu 7-0 echipa gazda si cu 3-0 pe amatorii de la Ferentino.     Menajati     Una dintre vedetele lui Lazio, Massimo Mutarelli, il sustine pe antrenorul Delio Rossi: "Adversarii nostri au ca avantaj ca au inceput deja sezonul, dar noi pregatim partida ca si cum ar fi ultima din trecuta editie, nu prima oficiala din actualul sezon". In partidele cu amatorii de la Fiuggi si Ferentino, antrenorul Delio Rossi a menajat o parte dintre titulari, anume Firmani, Behrami, Diakite, Siviglia si Makinwa. Tehnicianul lui Lazio a folosit urmatoarea formula de echipa: Berni - De Silvestri, Belleri, Tuia, Kolarov - Mudingayi, Baronio, Manfredonia, Del Nero - Tare, S. Inzaghi. Au mai fost folositi Ballota, Cribari, Stendardo, Zauri, Ledesma, Mutarelli, Pandev si Rochi. Ultimul a revenit dupa o accidentare si a inscris un gol in jocul cu Ferentino.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.