Ca tot s-au scurs 30 de ani de la moartea lui a€žKing" Elvis (16.08.1977), un pian care i-a apartinut artistului a fost scos la licitatie pe site-ul eBay, relateaza AFP citata de Rompres. a€žPretul de pornire este de 250.000 de do
Ca tot s-au scurs 30 de ani de la moartea lui a€žKing" Elvis (16.08.1977), un pian care i-a apartinut artistului a fost scos la licitatie pe site-ul eBay, relateaza AFP citata de Rompres. a€žPretul de pornire este de 250.000 de dolari, insa speram ca pana la data de 18 august sa obtinem in jur de doua milioane de dolari", a declarat Bernie Chase, reprezentant al societatii a€žSymbolic Collection", propietara pianului alb marca a€žKnabe". Conform organizatorilor licitatiei, Elvis Presley a cumparat instrumentul in 1957, dintr-un magazin din Memphis. Pianul a ramas pana in 1969 la Graceland, celebra resedinta din statul Tennessee, cand a fost inlocuit de un a€žrival" ceva mai pe gustul Priscillei, inca Presley la data respectiva.  
FLACONUL, UMBRELA SI PASAPORTUL. Daca a€žprima strigare" in cazul pianului pleaca de la 250.000 de verzisori, un flacon de pastile ce i-a apartinut tot lui Elvis Presley, a fost vandut, cu ceva timp in urma, contra sumei de 2.640 de dolari. a€žIntentionam sa scoatem la licitatie flaconul cu tot cu pastile, insa departamentul de politie din Los Angeles ne-a spus ca am comite o infractiune, asa ca am fost nevoiti sa inlaturam continutul flaconului", a precizat Darren Julien, directorul casei de licitatii care a organizat vanzarea. Tot atunci au fost vandute o arma placata cu aur din a€žrastelul" lui Elvis (28.800 $), o umbrela din debaraua a€žstarletei" Marilyn Monroe (42.000 $), precum si pasaportul lui Alfred Hitchcock (19.200 $).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.