Reprezentantii fortelor armate de la Baza militara Kogalniceanu au sosit ieri dupa-amiaza la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru a verifica starea eliportului. Dr. Bogdan Campineanu, directorul medical al institutiei, a spus c
Reprezentantii fortelor armate de la Baza militara Kogalniceanu au sosit ieri dupa-amiaza la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru a verifica starea eliportului. Dr. Bogdan Campineanu, directorul medical al institutiei, a spus ca se poarta discutii in vederea desfasurarii unor manevre de aterizare-decolare a elicopterelor militare in eventualitatea in care vor exista urgente medicale.

Americanii de la Mihail Kogalniceanu vor sa verifice daca elicopterele lor pot ateriza pe eliportul spitalului, in caz ca militarii vor avea nevoie de ingrijiri spitalicesti. Conducerea unitatii medicale a luat deja primele masuri pentru a imbunatati conditiile de pe eliport. Astfel, copacii au fost toaletati, iar vineri s-au adunat resturile de asfalt de pe suprafata de aterizare.

Intrebat ce parere are despre starea in care se afla eliportul in prezent, Drew Berry, unul dintre reprezentantii fortelor armate americane, a incercat sa fie cit se poate de politicos: "Mai este nevoie de ceva reparatii si totul va fi grozav!".

Eliportul era cuprins intr-un proces de reabilitare, insa lucrurile au fost taraganate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.