Ramas actionar superminoritar la Rapid, omul de afaceri Jean Valvis a decis sa-si recupereze actiunile in instanta.



Razboiul dintre George Copos si unul dintre actionarii minoritari ai Rapidulu

Ramas actionar superminoritar la Rapid, omul de afaceri Jean Valvis a decis sa-si recupereze actiunile in instanta.

Razboiul dintre George Copos si unul dintre actionarii minoritari ai Rapidului, Jean Valvis, isi va decide cistigatorul in instanta. Valvis a cerut Tribunalului Bucuresti anularea hotaririi AGA prin care s-au comasat actiunile clubului, primul termen de judecata fiind fixat pe 5 octombrie. "Eu contest comasarea actiunilor. Faptul ca 300 de actiuni au devenit una singura. Si asta cind era de notorietate publica faptul ca acestea erau vindute catre rapidistii adevarati: Florian Pittis si asa mai departe. A fost vorba de rea-credinta pentru ca nu au vrut ca adevaratii rapidisti sa intre in Adunarea Generala. Nici nu au executat la registrul comertului operatiunea de vinzare- cumparare pentru ca era treaba lor", a declarat Valvis.

In plus, acesta a mai afirmat ca, cel mai probabil, va depune o plingere penala impotriva Consiliului de Administratie, interesele sale fiind aparate de avocatii de la Casa Zamfirescu, Racoti&Predoiu, condusa de Calin Zamfirescu, fostul presedinte al Uniuni Nationale a Baroului din Romania.

In replica la actiunile lui Valvis, George Copos a scris in trecut pe blogul sau ca acesta se foloseste de suporterii cu notorietate ai alb-visiniilor pentru a-si face imagine. "Nu pot evita personajul grobian si insolent care raspunde la numele de Jean Valvis. Imi pare rau ca oameni de o statura morala exceptionala, si care iubesc sincer, dezinteresat, Rapidul, au ajuns sa fie folositi atit de murdar in campaniile de imagine duse de cel sus-mentionat din momentul cind s-a strecurat in anturajul Rapidului. Domnul Valvis, om de afaceri versat si bun cunoscator al legislatiei societatilor comerciale, face in mod voit abstractie de o hotarire adoptata, la data de 21.02.2007, cu o majoritate de 99,99048%, de catre Adunarea Generala a Actionarilor SC FC Rapid Bucuresti SA", spunea Copos, conchizind ca "actionari de genul domnului Valvis, preocupati exclusiv de avantajele de imagine aduse de Rapid, vin repede si, slava Domnului, pleaca la fel de repede".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.