Bucuresti
Cerul variabil in cursul zilei, se va innora treptat noaptea, devenind favorabil averselor si descarcarilor electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Maxima va fi de 31-32 de grade, iar cea minima de 18-20 de grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va fi noros, vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 25-30 l/mp, iar in sud-vestul teritoriului local 50-60 l/mp.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai ridicate pe litoral.
La munte
Sambata
Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va fi noros si pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina.
Duminica
Vremea va fi in general instabila si va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi mai mult noros si mai ales ziua se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat,cu intensificari locale. Vor fi conditii de grindina.
Sambata
Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii cand vor fi conditii reduse de averse. Vantul va deveni treptat moderat. Maximele vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 21 si 23 de grade.
Duminica
Vremea va deveni in general instabila. Innorarile se vor acentua treptat si mai ales dupa-amiaza. Maximele vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar minimele intre 18 si 20 de grade. Apa marii va avea 22 - 24 de grade.