Colectia Chic de la Polirom isi diversifica oferta: a aparut primul crime chicklit.    Aparitia celui de-al 21-lea titlul al colectiei Chic de la Polirom coincide cu intrarea pe piata de carte din Romania a primului "
Colectia Chic de la Polirom isi diversifica oferta: a aparut primul crime chicklit.    Aparitia celui de-al 21-lea titlul al colectiei Chic de la Polirom coincide cu intrarea pe piata de carte din Romania a primului "crime chicklit": "Margarita cu gheata", de Lauren Henderson (traducere de Ioana Jelea), primul roman dintr-o serie care o are ca personaj pe Sam Jones, o noua Bridget Jones, insa una cu un umor mult mai muscator si mai cinic. Noua serie va continua in toamna cu romanele "Rochia neagra de latex", "Tatuajul" si "Prea multe blonde".  Alaturi de cartea lui Lauren Henderson, in aceasta perioada au aparut si romanele "Un tip la inaltime", de Marisa Mackle - o poveste de dragoste "la inaltime" intre o stewardesa si un miliardar de la first class, o aventura plina de peripetii, ce stabileste noi standarde pentru genul chicklit - si "Dadacul", de Holly Peterson, un roman pe care maestra de necontestat a genului, Sophie Kinsella, recunoaste ca l-a citit dintr-o rasuflare: "Este un portret remarcabil al vietii bogatasilor din Manhattan in cele mai intime detalii. Si, mai ales, m-a facut sa-mi doresc si eu un dadac doar al meu!".  In urmatoarele saptamani, colectia Chic de la Polirom va adauga un nou tip de roman chicklit. La mijlocul lunii august va aparea primul chicklit rusesc: "Ca$ual", de Oksana Robski - povestea unei femei instarite din clasa noilor imbogatiti din actuala mafie ruseasca. In aceeasi saptamana va aparea si noul "Diavolul se imbraca de la Prada: Pentru ca-si permite", de Bridie Clark - o carte incitanta, de un umor diavolesc...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.