Atacantul Ionut Mazilu a declarat ieri ca antrenorul Cristiano Bergodi nu i-a certat pe jucatorii rapidisti dupa cele doua puncte pierdute in minutul 90 al partidei cu Gloria Bistrita, dar le-a cerut ca pe viitor sa fie mai concentrati pe finalurile
Atacantul Ionut Mazilu a declarat ieri ca antrenorul Cristiano Bergodi nu i-a certat pe jucatorii rapidisti dupa cele doua puncte pierdute in minutul 90 al partidei cu Gloria Bistrita, dar le-a cerut ca pe viitor sa fie mai concentrati pe finalurile de meci. "Antrenorul nu ne-a certat, nu ne-a reprosat faptul ca am primit gol pe final cu Gloria. Bergodi este un antrenor foarte calm, nu are rabufniri. El incearca sa ne incurajeze si sa corecteze prin dialog si argumente unde gresim. Acum ne-a cerut sa fim mai concentrati pe finalurile de meci pentru a nu mai pierde atat de usor avantajul pe care il avem pe tabela", a spus Mazilu. Atacantul a afirmat ca, in meciul de maine, de la Cluj, Rapidul nu are decat varianta victoriei. "Noi acum nu trebuie sa ne revansam fata de suporteri, ci fata de noi. Pentru ca am pierdut doua puncte total aiurea si suntem obligati sa le recuperam. Trebuie sa demonstram ca partida cu Gloria a fost un accident. Pana la urma, sa primesti un gol ca cel al lui Coroian in minutul 90 sau 91 e curat ghinion. Dar asta e fotbalul", a mentionat jucatorul rapidist. Acesta a respins si statutul de favorita al Rapidului inaintea jocului cu "U". "Dupa ce ni s-a intamplat cu Bistrita, ce mai putem sa spunem? Noi e clar ca mergem acolo sa castigam, la fel ca la fiecare meci. Dar Rapid e favorita numai dupa cele 90 de minute si prelungirile dictate de arbitru. Cand s-a terminat meciul, atunci putem spune daca am fost favoriti sau nu", a precizat golgeterul giulestenilor din acest start de campionat. "Nu le promit ca dau gol. Eu spun doar ca imi doresc sa inscriu in fiecare meci, pana acum mi-a iesit, nu stiu ce va fi de acum incolo. Nu sunt asa de inversunat sa iau titlul de golgeter cum s-a spus. Pe mine ma intereseaza in primul rand sa fiu sanatos, sa ajut echipa cum pot. Ca pe mine nu ma incalzeste cu nimic golul din meciul cu Gloria daca am pierdut doua puncte", le-a transmis Mazilu fanilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.