In acest program sunt cuprinse si facilitati, prin care romilor fara acte sa li se elibereze urgent documente de identitate, potrivit ministrului. Eugen Nicolaescu a fost, de asemenea, testat cu "rasismometrul" si i s-a inmanat si o "reteta gratuita"
In acest program sunt cuprinse si facilitati, prin care romilor fara acte sa li se elibereze urgent documente de identitate, potrivit ministrului. Eugen Nicolaescu a fost, de asemenea, testat cu "rasismometrul" si i s-a inmanat si o "reteta gratuita", constand in cateva materiale, pe care ministrul a promis ca le va rasfoi, precum si o "potcoava autentica de calitate romani", care sa-i poarte noroc. Ministrul a adaugat ca nu ar trebui sa existe o discriminare pozitiva, toti cetatenii trebuind tratati in acelasi mod. De asemenea, medicii trebuie sa-i priveasca pe toti la fel, indiferent de etnie. "Rasismometrul este un instrument de verificare a sanatatii civice, care indica valorile acceptarii celorlalti. Daca indraznesti sa te supui unui test al propriei sanatati civice, vino la o consultatie gratuita intr-una din zilele de 10, 11 si 12 august, in fata Teatrului National Bucuresti. Nu vei fi singurul", indeamna coordonatorul campaniei, reprezentanta Romani Criss, Cezara David. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.