Scandal imens in Vale! Mihai Lungan, legitimat la Jiul, a declarat ca a fost batut crunt de bodyguarzii patronului Alin Simota la antrenamentul de joi dupa-amiaza! Fotbalistul crede ca a primit aceasta "atentie" deoarece a depus la FRF un memoriu
Scandal imens in Vale! Mihai Lungan, legitimat la Jiul, a declarat ca a fost batut crunt de bodyguarzii patronului Alin Simota la antrenamentul de joi dupa-amiaza! Fotbalistul crede ca a primit aceasta "atentie" deoarece a depus la FRF un memoriu prin care a cerut sa fie declarat liber de contract pe motiv ca nu si-a primit drepturile financiare. Lungan a depus plangere penala, lucru confirmat de Constantin Stegarescu, loctiitorul sefului Politiei Petrosani. "Cererea lui Lungan a fost inregistrata penal si se vor demara cercetarile in acest caz", a spus Stegarescu.
"Faceam antrenament separat si unul dintre antrenorii grupei de juniori a Jiului mi-a spus ca ma asteapta Simota la vestiare, sa discute cu mine. Cand am ajuns acolo, nu era nimeni, iar cand am iesit ma asteptau doi dintre bodyguarzii lui, care m-au batut foarte rau. Mi-au spart dintii, am numai vanatai, sunt distrus! Nimeni nu a putut sa vada bataia pentru ca totul a fost regizat. Doar baietii de la stadion, care au vazut cum am intrat si cum am iesit", a spus Lungan pentru "NewsIn". "Mi-au amenintat si familia! M-au lovit pentru ca nu am dorit sa plec unde a vrut Simota, prin Liga a III-a, si pentru ca mi-am cerut salariul. Nu se poate asa ceva la o echipa de Liga a II-a! Oricum, voi continua sa las memoriul la FRF. Am fost la Politia Petrosani si am depus o plangere, apoi am fost si la IML", a mai spus Lungan. Fotbalistul mai sustine ca ii va actiona in judecata pe cei doi bodyguarzi si ca intentioneaza sa ceara o audienta la presedintele FRF, Mircea Sandu: "Ii voi da in judecata pe cei doi, pentru ca ii cunosc doar, si de asemenea vreau sa se ia masuri impotriva clubului deoarece nu e posibil sa se intample asa ceva. Voi cere audienta la Mircea Sandu pentru a rezolva aceasta problema. Abia astept sa se termine calvarul", a declarat Lungan. In varsta de 28 de ani, Lungan a fost transferat la Jiul in urma cu un an, de la FC Bihor Oradea, iar luna trecuta a fost exclus din lot din cauza faptului ca a refuzat diminuarea sumelor din contract.
Simota: "Aberatii!"
Patronul gruparii din Petrosani a afirmat pentru Mediafax ca nu are cunostinta de asa ceva. "Nu stiu ce aberatii spune unul si altul. Eu am fost plecat din tara si, in primul rand, eu nu am bodyguardzi", a declarat Simota pe marginea acestui caz.
In schimb, managerul general al clubului Jiul, Ioan Sdrobis, a afirmat ca a ramas socat cand jucatorul i-a aparut in fata si l-a vazut batut. "Nu stiu ce s-a intamplat ca nu am fost acolo sa vad, dar va spun, am 62 de ani si am ramas socat!
Am vazut jucatorul batut, mi-a iesit in fata si era desfigurat. Am ramas tampit. Sunt socat si nu pot sa-mi revin. Era batut, iar eu nu pot accepta asa ceva la clubul la care lucrez. Cum apar eu in fata jucatorilor in vestiar? Ce le pot spune eu acum?
Si eu am urecheat jucatori, i-am mai dat un sut in fund lui Chivu, dar asa ceva niciodata nu am facut. A fost o lovitura in suflet cand l-am vazut pe jucator. Acum ma gandesc serios sa plec de la acest club pentru ca eu nu pot accepta asa ceva.
Nu stiu cine l-a batut, dar eu nu pot minti ca nu l-am vazut pe jucator batut", a spus Sdrobis. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.