Dupa ce conditiile meteo nefavorabile le-au dat planurile peste cap de 2 ori in cursul acestei saptamani, obligandu-i sa intrerupa lucrarile de asfaltare, ieri, conducerea Companiei de Drumuri a decis sa sisteze pe o perioada nederminata reparatia DN
Dupa ce conditiile meteo nefavorabile le-au dat planurile peste cap de 2 ori in cursul acestei saptamani, obligandu-i sa intrerupa lucrarile de asfaltare, ieri, conducerea Companiei de Drumuri a decis sa sisteze pe o perioada nederminata reparatia DN 1, intre statiunile Busteni si Azuga. Citand surse neoficiale din cadrul institutiei, Mediafax precizeaza ca reluarea lucrarilor va fi stabilita ulterior, in functie de traficul de pe DN 1. Abia peste o luna se asteapta ca circulatia pe Valea Prahovei sa fie mai lejera.
"Cand se va observa o scadere a valorilor de trafic se vor relua si lucrarile. Data nu a fost inca stabilita, dar va fi, probabil, undeva in cursul lunii septembrie", au declarat surse din cadrul Companiei de Drumuri.
Potrivit politistilor de la Dispeceratul de Monitorizare a traficului rutier Sinaia, la ora transmiterii acestei stiri, lucrarile de reabilitare a drumului fusesera intrerupte, iar traficul pe DN 1 se desfasura normal, fiind aglomerat in statiunea Busteni din cauza numeroaselor treceri de pietoni si a numarului mare de autovehicule care tranziteaza zona.
Lucrarile de reabilitare a DN 1, intre kilometrii 133 si 139, au inceput joi, 2 august, si au fost intrerupte vineri, 3 august,la ora 11.00, pentru a nu ingreuna traficul rutier pe Valea Prahovei in perioada week end-ului. Ele ar fi trebuie reluate marti dimineata, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
Joi, reprezentantii de la Drumuri Nationale au reluat lucrul in zona si urma ca lucrarile sa fie intrerupte oricum pe perioada weekend-ului, cand valorile de trafic cresc.
Circulatia rutiera se desfasura cu dificultate, joi dupa-amiaza, pe Drumul National 1, intre statiunile Sinaia si Predeal, din cauza lucrarilor de reabilitare a drumului, coloanele de masini intinzandu-se, pe ambele sensuri, pe distante de aproximativ zece kilometri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.