Sotia presedintelui George W. Bush planuieste impreuna cu fiica sa, Jenna, sa scrie o carte despre un scolar capos si neastimparat. Editura lor, Harper Collins, a anuntat ca volumul isi va face aparitia in librarii anul viitor, dar ca a


Sotia presedintelui George W. Bush planuieste impreuna cu fiica sa, Jenna, sa scrie o carte despre un scolar capos si neastimparat. Editura lor, Harper Collins, a anuntat ca volumul isi va face aparitia in librarii anul viitor, dar ca autoarele nu au gasit inca un titlu pentru opera lor. E sigur insa ca aceasta va fi ilustrata si va spune povestea unui baietel caruia nu-i place sa citeasca deloc, dar care, datorita ajutorului si incurajarilor profesorului sau, va deveni pasionat de lectura. Cele doua autoare s-au inspirat din propria lor experienta in invatamint, spune agentia de presa NewsIn. Sotia presedintelui american a fost profesoara intr-o institutie publica din Texas, in vreme ce fiica lor, una dintre gemenele in virsta de 25 de ani, a predat la o scoala din capitala federala Washington. "Stim ca experienta lor de profesoare va contribui enorm la acest proiect", a spus presedintele si editorul de carti pentru copii de la HarperCollins, Susan Katz, intr-un comunicat de presa. Cartea va fi publicata in engleza si spaniola, iar profiturile obtinute din vinzari vor fi donate programelor scolare americane "Teach for America" si "The New Teacher Project". Prima carte scrisade Jenna Bush, "Ana's Story: A Journey of Hope", ce vorbeste despre viata unei tinere mame din Panama care este infectata cu HIV, va aparea in luna septembrie. Volumul are la baza experienta sa ca voluntar UNICEF in America Centrala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.