"Este avertizare cu cod visiniu in Oltenia. Castiga CFR. Avem multe atuuri in plus fata de craioveni, chiar daca ei au ambitia sa ne bata, pentru ca suntem una dintre candidatele la titlu", a declarat Iuliu Muresan, presedintele clujenilor, inaintea
"Este avertizare cu cod visiniu in Oltenia. Castiga CFR. Avem multe atuuri in plus fata de craioveni, chiar daca ei au ambitia sa ne bata, pentru ca suntem una dintre candidatele la titlu", a declarat Iuliu Muresan, presedintele clujenilor, inaintea plecarii spre Craiova, pentru meciul de maine cu Universitatea. Oficialul ardelenilor a lasat sa se inteleaga ca nu doreste sa puna presiune pe arbitrul Alexandru Deaconu inaintea jocului, dar ca are forta necesara ca "fluierasii" care gresesc impotriva echipei sale sa fie sanctionati sever. "Este un arbitru FIFA, cu experienta, caruia ii acordam tot creditul. Nu discut despre delegarile arbitrilor decat daca acestia gresesc. Stiu unde sa ma plang. Ca dovada, tusierul care ne-a dezavantajat la Galati a fost suspendat sase etape", a spus Muresan. In replica, Ilie Balaci, managerul sportiv al Universitatii, care il va intalni ca adversar pe Eugen Trica, ginerele sau, a tinut sa-i dea replica presedintelui clujean. "Am vazut ca domnul Muresan a spus ca la Craiova va fi cod visiniu. Il anunt ca va fi cod alb-albastru atat in teren, cat si in tribune. Sunt convins ca vom putea castiga chiar daca va fi foarte dificil. Nu este primul duel cu ginerele meu, pentru ca el a mai jucat impotriva Craiovei si cand era la Steaua, insa la final, sper sa fiu eu singurul membru al familiei care se bucura", a spus Balaci. Eduard Stancioiu, portarul lui CFR Cluj, s-a declarat convins ca oltenii le vor pune probleme si a explicat: "Craiova imi aduce aminte de Sportul Studentesc (n.r. la care Stancioiu a jucat ani buni), o echipa tanara, pe care nu o intereseaza nimic si care joaca totul pe atac. Vom avea o viata grea, dar mergem sa castigam". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.