Un pachet de actiuni de 4,9% din capitalul producatorului de placi si profile din plastic Romcarbon Buzau a facut ieri obiectul unei tranzactii Deal pe piata Rasdaq, in valoare de 3,1 milioane lei.Cele 2,5 milioane de titluri au fost vandute la un pr
Un pachet de actiuni de 4,9% din capitalul producatorului de placi si profile din plastic Romcarbon Buzau a facut ieri obiectul unei tranzactii Deal pe piata Rasdaq, in valoare de 3,1 milioane lei.Cele 2,5 milioane de titluri au fost vandute la un pret de 1,25 lei, cu 13,19% sub cotatia din ziua precedenta. La jumatatea lunii iulie, actionarii Romcarbon au subscris, pentru majorarea capitalului social, titluri in valoare de 13,6 milioane lei. Astfel, capitalul social al companiei s-a majorat la 18,7 milioane lei. Firma din Buzau este detinuta de companiile taiwaneze Living Plastic Industry (32,9%) si Unitai International Corp (19,7%) si de fondul de investitii Eastern Eagle (22,4%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.