Bielorusii compara prezenta lui BATE Borisov in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu primul pas facut de om pe Luna, dar spera intr-un miracol si mai mare: calificarea in grupele competitiei.      Cotidianul Sport deni za d
Bielorusii compara prezenta lui BATE Borisov in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu primul pas facut de om pe Luna, dar spera intr-un miracol si mai mare: calificarea in grupele competitiei.      Cotidianul Sport deni za dnem a calificat parcursul lui BATE drept o minune, campioana Belarusului avand asigurata prezenta in Cupa UEFA dupa ce le-a eliminat pe Apoel Nicosia si Hafnarfjordur. "Ajungand in turul trei preliminar, BATE a reusit un mic miracol fotbalistic. Dupa ce a pasit pe suprafata Lunii, astronautul american Neil Armstrong a spus: «Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire». Accederea echipei BATE Borisov in aceasta faza a Ligii Campionilor este intr-adevar o mare realizare pentru fotbalul bielorus", a scris publicatia.      AMBITIE. In schimb, cotidianul Vremia Novostei spune ca se poate si mai mult: "Steaua, fosta castigatoare a CCE in 1986, nu apare ca un adversar de netrecut. Echipa romana a trebuit sa se intrebuinteze la maximum pentru a trece de Zaglebie". "Sansele lui BATE sunt foarte mici, dar sunt. De ce nu ar lua-o si BATE pe urmele echipelor Artmedia sau Levski, care au ajuns in grupe contrar tuturor asteptarilor? Batalia cu Steaua va fi una pe viata si pe moarte, miza financiara fiind uriasa", a scris si Komsomolskaia Pravda.      ANALIZA. Antrenorul lui BATE Borisov, Igor Kriusenko, a avertizat ca Steaua n-ar trebui sa se creada deja calificata. "Pana acum, nu stim nimic despre Steaua, insa vom studia destule casete. Ar fi fost mai rau daca intalneam Liverpool sau Arsenal, de care, sa fim sinceri, nu puteam trece. Asa, putem spune ca sanse avem. Stiu ca romanii deja se cred in grupe, dar nu este asa, si APOEL Nicosia s-a crezut deja calificata in turul doi preliminar. In fotbal, asemenea slabiciuni nu se iarta. Va fi complicat sa compensam absenta lui Rodionov, dar cel mai important e sa practicam cel mai bun joc al nostru", a spus Kriusenko.      Mihaita Nesu a cazut in dizgratie      Desi nu a evoluat in returul cu Zaglebie, Mihaita Nesu a reusit sa intre in dizgratia patronului Gigi Becali dupa aceasta partida. Nemultumit de statutul de rezerva, fundasul stanga a refuzat la final indemnul antrenorului Gica Hagi de a saluta publicul si a plecat direct la vestiare. "Nu vreau sa te vad bosumflat. Indiferent ca esti rezerva sau titular, nu trebuie sa fii nemultumit. Nu vreau sa mai vad la tine astfel de fite, clar?", l-a certat Becali pe jucator. Se pare ca finantatorul doreste indepartarea lui Nesu, care va fi pastrat ca rezerva a lui Petre Marin doar pana la refacerea lui Emeghara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.