Dupa ce transferul tanarului mijlocas de la FC National la Steaua a cazut, singura varianta viabila pentru Herea pare a ramane tot gruparea din Giulesti. Interesul Rapidului de a-l inregimenta pe fotbalistul de 22 de ani a fost confirmat de secretaru
Dupa ce transferul tanarului mijlocas de la FC National la Steaua a cazut, singura varianta viabila pentru Herea pare a ramane tot gruparea din Giulesti. Interesul Rapidului de a-l inregimenta pe fotbalistul de 22 de ani a fost confirmat de secretarul general al clubului, Nae Manea: "Sper ca poate pana la urma va ajunge la Rapid. Asta daca se revine la prima oferta pe care noi am facut-o, cu niste clauze care erau destul de avantajoase pentru clubul Progresul (n.r. - fosta denumire a lui FC National). Rapid are oricum prima optiune de cumparare a lui Herea".     LICITATIE. Manea a comentat in termeni ironici toata tevatura creata in jurul jucatorului, cluburile interesate licitand pentru el ca pentru un tablou semnat de Rembrandt. La randul sau, antrenorul Cristiano Bergodi a declarat ca l-a dorit pe Herea in Giulesti, cei doi colaborand foarte bine pe vremea cand italianul era la FC National, dar nu crede ca a existat cu adevarat o oferta de 4 milioane de euro de la Gigi Netoiu, pentru transferul acestuia la Mioveni. "Este un jucator pe care l-am cerut patronului, dar Rapid nu sta in Herea", a spus tehnicianul.     Vor trei puncte de la Cluj     Dupa semiesecul din etapa a doua, 2-2 acasa cu Gloria Bistrita, giulestenii si-au revenit din punct de vedere psihic si privesc cu incredere spre partida din deplasare cu "U" Cluj, programata maine. "Este un meci foarte important, pentru ca am pierdut doua puncte cu Gloria Bistrita si vrem sa luam trei puncte de la Cluj. Ne respectam adversarii, dar vrem sa castigam, pentru a ne mentine in partea de sus a clasamentului. Baietii vor trebui sa fie motivati 90, 95 sau 100 de minute", a spus Bergodi, facand referire la faptul ca echipa sa pierde puncte importante pe finalurile de meci din cauza lipsei de concentrare. "Nu mergem ca simpli spectatori. Clujenii vor fi motivati sa castige, vor da totul!", a spus si capitanul Vasile Maftei.     Sprijin pentru dinamovisti     Desi a imbracat timp de sase ani tricoul lui Lazio Roma, echipa sa de suflet, Cristiano Bergodi crede in sansa lui Dinamo de a ajunge in grupele Ligii Campionilor. "Dinamo este o echipa buna si are sanse cu Lazio, care nu este Inter sau Milan, ci o formatie italiana ce trebuie luata in considerare. Dinamo poate face o figura frumoasa, poate chiar invinge", a declarat tehnicianul, care si-a aratat disponibilitatea de a furniza informatii despre laziali, daca oficialii dinamovistii ii vor cere ajutor. Pentru italian, rivalitatea dintre Rapid si celelalte grupari bucurestene nu mai conteaza atunci cand este vorba despre cupele europene, Bergodi dorindu-si, cu sportivitate, ca atat Steaua, cat si Dinamo sa mearga mai departe in Liga Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.