Pietryszyn a mai spus ca si-ar dori sa patroneze o echipa ca Steaua, atat prin prisma palmaresului, cat si prin faptul ca gruparea din Ghencea "are cativa jucatori foarte buni". Polonezul l-a caracterizat scurt si pe Gigi Becali, din partea caruia a
Pietryszyn a mai spus ca si-ar dori sa patroneze o echipa ca Steaua, atat prin prisma palmaresului, cat si prin faptul ca gruparea din Ghencea "are cativa jucatori foarte buni". Polonezul l-a caracterizat scurt si pe Gigi Becali, din partea caruia a primit miercuri, la dineul oficial, o icoana: "Este un om interesant!". La plecarea de la stadion, Pietryszyn l-a felicitat pentru joc pe antrenorul Czeslaw Michniewicz si a spus ca Zaglebie va ajunge in scurt timp un nume important in Europa. La randul sau, Michniewicz a declarat ca echipa sa a fost privata de un rezultat pozitiv si din cauza unor greseli ale arbitrilor. "Tot ce e frumos se termina repede. Am avut multe asteptari in legatura cu Liga Campionilor. Dupa ce am cazut cu Steaua, am stiut ca o sa avem un meci greu. Am pierdut la limita pentru ca ne-a lipsit putin noroc si din cauza unor decizii incorecte ale arbitrilor. Dupa lovitura lui Iwanski, jucatorul de la Steaua a tinut mingea cu mana, dar nu e singurul lucru pentru care am pierdut", a spus Michniewicz. Acesta a mai declarat ca a fost calm dupa ce Steaua a marcat golul egalizator, pentru ca stia ca mai are nevoie de un gol. "Ne pare rau pentru meciul de la Lubin. Daca am fi jucat ca aici, am fi avut sanse mai mari. Le-am spus jucatorilor ca pentru a avansa trebuie sa marcam doua goluri. Deci ne puteam permite sa primim unul. Cand a marcat Steaua, am fost linistit, pentru ca oricum ne mai trebuia un gol", a spus Michniewicz. Site-ul oficial al lui Zaglebie a scris ca in meciul de la Bucuresti, scor 2-1 pentru ros-albastri, s-a demonstrat inca o data ca nu mereu cel mai bun castiga. "Au luptat, dar au pierdut! Desi Zaglebie a fost echipa mai buna, jucand la un nivel foarte bun, echipa lui Michniewicz a parasit terenul invinsa. Jucatorii au facut un meci excelent, dar in primul rand norocul a decis. Infrangerea a demonstrat ca nu intotdeauna cel mai bun castiga. Zaglebie a depasit-o in multe momente pe Steaua, insa fotbalul este un sport in care castiga cel care inscrie mai multe goluri. Multumim, baieti!", a scris sursa citata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.