Profitul MOL Romania a crescut cu 6% MOL Romania a obtinut in primul semestru din 2007 un profit mai mare cu 6% fata de perioada similara a anului trecut, odata cu scaderea cu 7% a cifrei de afaceri, pana la valoarea de 255 milioane euro

Profitul MOL Romania a crescut cu 6% MOL Romania a obtinut in primul semestru din 2007 un profit mai mare cu 6% fata de perioada similara a anului trecut, odata cu scaderea cu 7% a cifrei de afaceri, pana la valoarea de 255 milioane euro. Eficientizarea retelei de statii de carburanti MOL Romania, precum si swap-ul realizat cu Petrom, in cadrul caruia MOL a vandut catre Petrom 30 de statii si a cumparat 11, au condus la o reducere a cifrei de afaceri cu 7% in primul semestru al anului 2007, comparativ cu aceeasi perioada din 2006", precizeaza reprezentantii companiei. (NewsIn) Inscut Bucuresti investeste in firme straine Compania Inscut Bucuresti intentioneaza sa vanda doua imobile din Capitala pentru un pret minim de 5,4 milioane de euro, in vederea achizitionarii de participatii la firme din strainatate. Decizia urmeaza sa fie discutata de actionarii firmei la sfarsitul acestei saptamani. Actionarul majoritar al firmei este compania greaca Diekat International Limited, care detine 79,45% din actiuni, restul capitalului fiind controlat de alti actionari persoane fizice si juridice. (Mediafax) Telefoanele multi­-functionale, in loc de PDA Vanzarile mondiale de agende electronice de tip PDA din prima jumatate a anului au fost de 719.000 de unitati, comparativ cu 1,26 milioane in perioada similara a anului trecut, pe fondul reorientarii consumatorilor catre telefoanele multifunctionale, potrivit unui studiu publicat ieri de IDC. Concurentii care nu s-au retras de pe piata incearca sa atraga atentia consumatorilor cu functii noi precum servicii de navigare prin satelit (GPS), playere multimedia si optiuni de conectivitate radio, potrivit analistului IDC. (NewsIn) Coca-Cola ar putea sa distribuie lactate Compania Coca-Cola Israel intentioneaza sa distribuie produse lactate pe piata romaneasca, in cooperare cu grupul german Muller, si ia in considerare construirea unor ferme in Romania, potrivit unui articol din editia electronica a cotidianului israelian "Yediot Aharonot". Coca-Cola Israel detine firma de lactate Tara si a semnat un acord cu compania Muller, de asemenea cu activitati in sectorul lactatelor, pentru ca Tara sa fabrice produse ale grupului german. (Mediafax) Somajul a scazut cu 0,2 puncte procentuale Rata somajului in luna iulie a continuat sa scada cu doua puncte procentuale fata de luna precedenta, ajungand astfel la 3,8%, valoare cu 1,2 puncte mai mica decat in perioada similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Numarul total al somerilor in luna iunie a fost de"343.163 de"persoane, in scadere fata de luna"iunie cu peste 11.000 de persoane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.