Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit cu 30 de zile, pentru a doua oara consecutiv, valabilitatea ofertelor depuse pentru privatizarea societatilor ITC Bucuresti si Famos Suceava. Astfel, ofertele depuse pentru ITC Bu
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit cu 30 de zile, pentru a doua oara consecutiv, valabilitatea ofertelor depuse pentru privatizarea societatilor ITC Bucuresti si Famos Suceava. Astfel, ofertele depuse pentru ITC Bucuresti sunt valabile pana la data de 14 septembrie, iar cea pentru Famos pana la 17 septembrie.Pentru privatizarea ITC, cinci ofertanti au trecut de etapa de precalificare: consortiul ITC XXI, format din SC Softnet Services SRL, SC Amerilex SRL si SC Felix IT SA, firma Straero SA, consortiul format din SC Transbordare Vagoane Marfa SA si Rosu Dorin Florin, consortiul format din Asociatia PAS ITC, SC ITC Networks SRL si SC ICPE Electrocond Technologies SA si consortiul format din SC Impuls Company SRL si Cristian Nicolae. In ceea ce priveste prelungirea valabilitatii ofertei pentru privatizarea Famos, aceasta s-a impus pentru finalizarea negocierilor cu SC TOP GENKO SA .


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.