News Corporation, compania controlata de omul de afaceri Rupert Murdoch, a inregistrat o crestere a veniturilor de 4,5% in T2 al anului fiscal care s-a incheiat in data de 30 iunie, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuter
News Corporation, compania controlata de omul de afaceri Rupert Murdoch, a inregistrat o crestere a veniturilor de 4,5% in T2 al anului fiscal care s-a incheiat in data de 30 iunie, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuters, citat de NewsIn. News Corp. a anuntat ca veniturile nete din T2 au crescut de la 852 de milioane de dolari la 890 de milioane de dolari, iar veniturile operationale au crescut cu 18% si au ajuns la valoarea de 1,2 miliarde de dolari. Divizia de retele prin cablu a companiei a inregistrat, de asemenea, o crestere de 49% a profitului operational si de 17% a veniturilor, fata de aceeasi perioada a anului fiscal trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.