Maid café este un local tipic Japoniei si Thailandei, in care angajatii poarta diferite costume fetisizate si se comporta cu clientii ca niste adevarati sclavi.Uniformele de menajera fac ravagii in rindul barbatilor
cu libido ridicat din Extremul Orient Recent, politia thailandeza a arestat managerii unei cafenele din Bangkok. Au confiscat si 200 de manga-uri (benzi desenate japoneze) importate de la sursa. Proprietarul avea 26 de ani si a fost cel care a deschis primul maid café din Asia de Sud-Est pe 21 aprilie 2006. Agitata, politia a explicat: „Am pornit o investigatie pentru ca parintii se plingeau de copiii lor care vizitau foarte des acest maid café. Existau si multe manga-uri foarte obscene". Nu stim daca Thailanda bate Japonia in materie de rafinamente si noi curente perverse, dar moda declansata de maid café a aparut intr-un cartier din Tokyo: Akihabara. Este cartierul celor care fetisizeaza aproape tot ce exista si se poate mirosi, pipai, vedea, minca.

Aici exista dozatoare cu chilotei purtati, impachetati ermetic si cu garantie inclusa. Mostre de par pubian pe virste. Tot aici au aparut si primele maid café-uri, inspirate de personajele unui joc pe calculator.

Moda fetelor elegante care te servesc la un maid café include costume derivate din uniformele de servitoare, ingrijitoare, farmaciste si cameriste occidentale. Imaginea imaculata a servitudinii si grijii perfecte domneste in aceste spatii in care toti sint alintati si tratati ca niste stapini. Sorturile albe impecabile predomina, iar diferentele sint in general legate de terminatiile negre, snururi, panglici, brose si catarame speciale. Accesorii si detalii care corespund idealului „moe". Exista modele conservatoare de rochii de tip victorian, lungi, negre, pina jos aproape de podea. Dar exista si fuste si sorturi foarte scurte pe modelul bonei frantuzoaice. Magazine care vind si promoveaza acest trend au inceput sa apara peste tot in cartierul Akibahara. Clientii fideli de la maid café asteapta uneori la coada ca sa se poata bucura de serviciile administrate acolo.

Boneta de pe cap induce sentimente de protectie, grija exagerata, care anesteziaza orice temere ipohondra. Si nu trebuie sa fii milionar ca sa te bucuri de serviciile lor. Accentele SM (sado-maso) predomina intr-o lume in care fiecare doreste sa doarma cu capul in poala unei ingrijitoare perfecte. Lucrurile neimportante, minore si cu incarcatura erotica maxima sint descatusate treptat. Servitoarea ta pe ziua de azi iti poate masa degetele si poate juca cu tine jocuri pe calculator, rizind de fiecare data cind pierde. Aranjate ca niste personaje de desene animate, fetele acestea ingenuncheaza in fata ta uneori ca sa iti amestece laptele in ceai sau zaharul in cafea.

Ciorapi foarte lungi, rulati imediat deasupra genunchilor, se poarta dungati sau imprimati cu motive neovictoriene si neoromantice intunecate. Ciorapii lungi lolipop purtati de liceenele japoneze inspira gusturile si moda maid café, iar moda scolaritelor este sursa continua pentru SM-ul japonez de ieri si de azi. Companiile japoneze folosesc moda declansata de maid café ca sa lanseze filme horror inspirate de jocurile video. Zeci de surori caritabile in alb, pure, dar bandajate si pline de mutilari simulate, isi fac aparitia in fata cinematografelor la premiera.

Mai multe detalii despre Maid Café, pe www.cotidianul.ro/select