ANRCTI i-a comunicat ieri operatorului de telefonie RCS & RDS obligatia de a publica pe site-ul sau, informatii privind punctele sale de acces, precum si tarifele tuturor serviciilor si facilitatilor asociate interconectarii. "Termenul maxim de n
ANRCTI i-a comunicat ieri operatorului de telefonie RCS & RDS obligatia de a publica pe site-ul sau, informatii privind punctele sale de acces, precum si tarifele tuturor serviciilor si facilitatilor asociate interconectarii. "Termenul maxim de negociere in vederea incheierii unui acord de interconectare va fi de 2 luni de la data primirii de catre RCS & RDS a unei cereri in acest sens, pentru implementarea acordurilor de interconectare, termenul maxim fiind de 3 luni de la data incheierii acestora", noteaza ANRCTI, precizand ca tariful maxim perceput de RCS & RDS pentru furnizarea serviciului de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor nu va putea depasi valoarea de 1,15 eurocenti/minut, exclusiv TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.