Boss-ul din Ghencea a afirmat ca este foarte fericit si ca dupa marcarea golului doi nu a mai avut emotii. "Sunt super fericit, a fost extraordinar, ne-am calificat, am facut si puncte. Dupa golul doi nu am mai avut emotii. Mi-a fost frica la 0-1, da
Boss-ul din Ghencea a afirmat ca este foarte fericit si ca dupa marcarea golului doi nu a mai avut emotii. "Sunt super fericit, a fost extraordinar, ne-am calificat, am facut si puncte. Dupa golul doi nu am mai avut emotii. Mi-a fost frica la 0-1, dar mi-am pus sperantele in Dumnezeu. La 1-1 am spus <<Ce-o vrea Dumnezeu!>> si am dat gol. Mai conteaza jocul echipei? Am batut, deci extraordinar au jucat, ca pe sarma au jucat. Asta am vrut, sa inchidem jocul", a spus Gigi Becali. Acesta a mentionat ca a fost impresionat de Zapata, despre care a spus ca "si-a scos" banii, la fel ca Zaharia. "Ei au dat gol dupa un fault la portar. Cel mai mult mi-a placut Zapata si apoi Ov. Petre, care m-a impresionat. Zaharia si Zapata deja si-au scos banii, 500.000 si un 1.000.000, cat am dat pe ei. Neaga m-a dezamagit, dar o sa-si revina, iar Dica nu prea mi-a placut", a adaugat Gigi Becali, care sustine ca jucatorii sai pot deveni milionari si ca le va plati primele pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor dupa meciurile cu Politehnica Iasi si CFR Cluj, din campionat. "Le dau deja primele, maine-poimaine, 150.000 de dolari. Bine, nu chiar maine, dar sa bata ei pe Iasi si pe CFR si le dau deja de acum primele de Liga Campionilor", a afirmat Gigi Becali. Acesta s-a aratat multumit si de comportamentul suporterilor: "Alta bucurie a fost pentru mine comportamentul suporterilor. Ei scandau aiurea pana acum, ce cearta aveam eu cu ei? As vrea sa fie ca inainte, sa plecam impreuna in deplasare, sa platesc eu ca inainte! Ce vor ei, aia o sa fie, dar actele alea ale lor nu o sa le accept. Daca vor sa fim o familie, sa faca o atmosfera ca acum si atunci vom fi prieteni pe viata!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.