Raiffeisen Bank avea la jumatatea acestui an active totale de 4,93 mld. euro, in crestere cu 6,4% fata de finele anului trecut, a anuntat, ieri, grupul austriac Raiffeisen International, actionarul majoritar al bancii, potrivit Mediafax. Subsidiara d
Raiffeisen Bank avea la jumatatea acestui an active totale de 4,93 mld. euro, in crestere cu 6,4% fata de finele anului trecut, a anuntat, ieri, grupul austriac Raiffeisen International, actionarul majoritar al bancii, potrivit Mediafax. Subsidiara din Romania detine active cumulate de circa 10 mld. euro, iar numarul unitatilor teritoriale a crescut cu circa 40 in al doilea trimestru, la 337. Raiffeisen Bank Romania a incheiat anul trecut cu active totale de 4,096 mld. euro, in crestere cu 35% fata de 2005, excluzand creditele externalizate, situandu-se astfel pe locul trei in topul bancilor din Romania. Banca a bugetat pentru acest an un profit inainte de plata impozitelor de 196 mil. lei, in urcare cu 58,6% fata de nivelul din 2006, de 123,6 mil. lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.