Vodafone a decis sa pastreze integral participatia de 45% detinuta la furnizorul american de servicii de telefonie mobila Verizon Wireless, companie mixta controlata de Verizon Communications, a anuntat grupul britanic, citat de Reuters, relateaza Me
Vodafone a decis sa pastreze integral participatia de 45% detinuta la furnizorul american de servicii de telefonie mobila Verizon Wireless, companie mixta controlata de Verizon Communications, a anuntat grupul britanic, citat de Reuters, relateaza Mediafax. Vodafone, a doua companie de telefonie mobila, la nivel mondial, in functie de numarul de clienti, poate exercita, pana joi, o optiune de tip "put", prin care Verizon Communications este obligata sa cumpere titluri ale Verizon Wireless in valoare de pana la zece miliarde de dolari, daca grupul britanic solicita o astfel de tranzactie. Participatia detinuta de Vodafone la compania mixta este evaluata la circa 45 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.