Directorul general al Societatii Nationale Imbunatatiri Funciare (SNIF), Teodor Kilaiditis, va parasi functia, saptamana viitoare, la o luna dupa ce a fost numit la conducerea companiei, au declarat, ieri, surse din Ministerul Agriculturii. "Teodor K
Directorul general al Societatii Nationale Imbunatatiri Funciare (SNIF), Teodor Kilaiditis, va parasi functia, saptamana viitoare, la o luna dupa ce a fost numit la conducerea companiei, au declarat, ieri, surse din Ministerul Agriculturii. "Teodor Kilaiditis va pleca din functia de director general al SNIF si se va intoarce pe postul de director la Oficiul de Renta Viagera din cadrul Agentiei Domeniilor Statului (ADS), unde era angajat inainte", au spus sursele citate. Şi ADS a confirmat neoficial plecarea lui Kilaiditis si sustine ca acesta si-a incheiat interimatul de o luna si urmeaza sa plece oficial din SNIF pe 15 august. El va fi inlocuit cu un specialist din cadrul societatii, desi Agentia nu a anuntat anterior ca directorul numit la SNIF este unul interimar. Kilaiditis nu a dorit sa comenteze informatia, spunand doar ca in "in momentul de fata" este in functie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.