MEF a vandut ieri certificate de trezorerie cu discount in valoare de 100 mil. lei, potrivit unui comunicat al BNR a Romaniei. Randamentul mediu la care au fost vandute certificatele de trezorerie a fost de 6,71% pe an, cu 0,12 puncte mai putin in co
MEF a vandut ieri certificate de trezorerie cu discount in valoare de 100 mil. lei, potrivit unui comunicat al BNR a Romaniei. Randamentul mediu la care au fost vandute certificatele de trezorerie a fost de 6,71% pe an, cu 0,12 puncte mai putin in comparatie cu rata platita la emisiunea precedenta. Trezoreria statului a acceptat un randament maxim de 6,79% pe an, fata de 6,88% la emisiunea precedenta, din 11 iulie, cand media s-a plasat la 6,83% pe an. Bancile au subscris in total 468 mil. lei, mai putin de jumatate din oferta inaintata la emisiunea anterioara. Acestea au fost reprezentate de ABN-AMRO, Alpha Bank, BRD, BCR, Banca Transilvania, Bancpost, CitiBank, CEC, HVB, ING Barings, MKB Romexterra, Raiffeisen si Unicredit Ţiriac.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.