Conducerea BVB a admis la tranzactionare drepturile de preferinta emise de Impact Developer&Contractor pentru majorarea de capital, valorile mobiliare urmand sa fie tranzactionate in sectorul Titluri de capital, la prima categorie, in perioada 13
Conducerea BVB a admis la tranzactionare drepturile de preferinta emise de Impact Developer&Contractor pentru majorarea de capital, valorile mobiliare urmand sa fie tranzactionate in sectorul Titluri de capital, la prima categorie, in perioada 13 august - 21 august. Actionarii companiei au aprobat, in prima parte a lunii iulie, majorarea capitalului social cu 23,5 mil. lei, Impact urmand sa atraga fonduri de 246,75 milioane lei de la actionari prin vanzarea de actiuni la un pret de emisiune de zece ori peste valoarea nominala. Operatiunea de majorare se va realiza prin emiterea a 235 de mil. actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei pe unitate, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor la un pret de 1,05 lei pe titlu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.