Conducerea producatorului de mobila Anteco Ploiesti  propune actionarilor o majorare de capital social cu 2,7 milioane lei, pana la 4,1 milioane lei, prin aport in numerar, potrivit convocatorului transmis ieri pietei Rasdaq.Daca majorarea de ca
Conducerea producatorului de mobila Anteco Ploiesti propune actionarilor o majorare de capital social cu 2,7 milioane lei, pana la 4,1 milioane lei, prin aport in numerar, potrivit convocatorului transmis ieri pietei Rasdaq.Daca majorarea de capital va fi aprobata, vor fi emise noua milioane de noi actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei, iar pretul de emisiune pentru o actiune va fi de 0,30 lei. Actionarii inscrisi inainte de 1 octombrie 2007 vor putea subscrie doua actiuni noi la fiecare trei actiuni detinute. Actiunile ramase nesubscrise, dupa perioada de subscriere, vor putea fi vandute angajatilor Anteco, prin oferta publica.In sedinta care va avea loc pe 14 septembrie, actionarii vor mai dezbate aprobarea unei emisiuni de obligatiuni in valoare de 600.000 euro, cu o valoare nominala de 10 euro. Obligatiunile nou emise vor putea fi convertite in actiuni.Societatea a inregistrat anul trecut pierderi in valoare de aproape 300.000 lei si a avut o cifra de afaceri de 9,08 milioane lei. Potrivit companiei, pierderile au avut drept cauza numarul scazut de comenzi si deprecierea monedei nationale intr-un moment in care Anteco primise o comanda externa importanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.