Runda a sasea a Openului Romgaz, turneu care se desfasoara in aceste zile la Eforie Nord, nu a fost de bun augur pentru invitatul de onoare al organizatorilor, Marele Maestru International Mihai Suba. Al cincilea roman ca valoare dintre cei aflati in
Runda a sasea a Openului Romgaz, turneu care se desfasoara in aceste zile la Eforie Nord, nu a fost de bun augur pentru invitatul de onoare al organizatorilor, Marele Maestru International Mihai Suba. Al cincilea roman ca valoare dintre cei aflati in activitate, cu 2.533 coeficient ELO, Suba s-a inclinat surprinzator marti in fata lui Gergely Szabo.      Cu trei runde inainte de finalul Openului, in fruntea clasamentului continua sa se afle fostul campion national din 2006, Ioan Chirila. Acesta si-a conservat pozitia dupa ce l-a invins pe Tiberiu Georgescu, insa nu a reusit sa se si desprinda in castigator, deoarece Andrei Murariu, situat pe locul secund inaintea rundei a sasea, s-a impus la randul sau in fata lui Gabriel Mateuta. Chirila si Murariu, fiecare cu cate 5 puncte, sunt urmati in ierarhia generala provizorie de Bela Badea, Ciprian Nanu, Gergely Szabo, Gabriel Grecescu si Constantin Lupulescu, toti cu cate 4,5 puncte. Mihai Suba ocupa abia locul 18, cu 3,5 puncte, in timp ce directorul de imagine al turneului, Dan Pasarelu, care in runda a sasea a terminat remiza partida disputata cu Grigore Fugulyan, este pe pozitia a 25-a, cu 3 puncte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.