Romexterra Leasing IFN a finantat, in primele sase luni din 2007, bunuri in valoare de 34 mil. euro pe fondul cresterii numarului de clienti, a declarat presedintele companiei Cornel Constantinescu, pentru NewsIn. Nivelul finantarilor din aceasta per
Romexterra Leasing IFN a finantat, in primele sase luni din 2007, bunuri in valoare de 34 mil. euro pe fondul cresterii numarului de clienti, a declarat presedintele companiei Cornel Constantinescu, pentru NewsIn. Nivelul finantarilor din aceasta perioada a avut o valoare dubla fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea au fost de 16 mil. euro. Constantinescu a precizat ca pentru acest an principalul obiectiv il reprezinta atingerea unui volum al bunurilor finantate de 76 mil. euro, in crestere de 3,6 ori fata de cat era in 2006. Aceasta estimare este aplicata si in cazul profitului brut care se vrea a fi de 1,2 mil. euro la sfarsitul anului, datorita schimbarii strategiei, care mizeaza pe extinderea finantarilor imobiliare. In semestrul I, profitul brut al companiei a fost de 360.000 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.