Nationala Romaniei a invins cu scorul de 8-7 reprezentativa Chinei, in prima zi a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin. Ieri, tricolorii au fost surclasati, 9-17 cu Serbia.     Prezenta in premiera la faza finala a aceste
Nationala Romaniei a invins cu scorul de 8-7 reprezentativa Chinei, in prima zi a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin. Ieri, tricolorii au fost surclasati, 9-17 cu Serbia.     Prezenta in premiera la faza finala a acestei competitii, care pune la bataie nu doar premii totale in valoare de 347.500 de dolari, ci si un loc calificant la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Beijing, echipa tarii noastre a trebuit sa se intrebuinteze serios pentru a-si asigura victoria in fata campioanei Asiei. Daca in primele doua reprize tricolorii si-au impus legea, la jumatatea meciului tabela aratand un linistitor 5-2 pentru Romania, in partea a doua ei au cedat din punct de vedere fizic, permitandu-le adversarilor sa se apropie la un singur gol. Punctele echipei noastre au fost marcate de Cosmin Radu, Tiberiu Negrean si Andrei Busila, cate doua, Andrei Iosep si Edward, cate unul.     EPUIZATI. Jucatorii au acuzat o stare de oboseala accentuata, ei ajungand in Germania chiar in dimineata meciului. Dupa turneul de la Netanya, incheiat duminica, echipa a mai ramas o zi in Israel, in loc sa se intoarca in tara. Tricolorii au ajuns la Bucuresti luni noaptea, iar a doua zi in zori au avut avionul spre Berlin. In aceste conditii, cei mai multi dintre ei abia au prins cateva ore de somn inaintea partidei cu chinezii.     INFRANGERE. Romania a intalnit ieri echipa Serbiei, campioana europeana en-titre, care in primul joc din Grupa A a surclasat reprezentativa Statelor Unite, cu scorul de 13-3. Din nefericire, sarbii i-au batut la scor si pe romani, scor 17-9, ai nostri resimtind din plin oboseala. In Grupa B, Ungaria a invins Australia cu 15-8, iar Germania a trecut de Canada cu 13-8. Astazi, Romania va infrunta SUA, maine fiind programate sferturile de finala, in care castigatoarele grupelor vor juca impotriva echipelor de pe locul 4, iar ocupantele locului secund vor intalni formatiile situate pe locul 3.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.