Victor Piturca a lasat impresia ca va ceda ii va incerca la echipa nationala, in meciul amical din 22 august, cu Turcia, din Ghencea, pe Sergiu Radu si Vlad Munteanu, ambii cu evolutii excelente sezonul trecut in 1.Bundesliga, insa ieri, la anuntarea
Victor Piturca a lasat impresia ca va ceda ii va incerca la echipa nationala, in meciul amical din 22 august, cu Turcia, din Ghencea, pe Sergiu Radu si Vlad Munteanu, ambii cu evolutii excelente sezonul trecut in 1.Bundesliga, insa ieri, la anuntarea "stranierilor", acestia nu figureaza pe lista. Nici George Ogararu, desi fundasul lui Ajax a fost urmarit pe viu de Stefan Iovan la "Amsterdam Tournament", competitie desfasurata saptamana trecuta si in care romanul a jucat pentru echipa olandeza. Pe lista lui Piti figureaza insa Florentin Petre, jucator aflat foarte aproape de rezilierea contractului cu TSKA Sofia si de o revenire in tara, la UTA. Plus Marica, transferat recent la VfB Stuttgart, desi selectionerul afirma ca 1.Bundesliga nu este o competitie atat de puternica. Iata lista jucatorilor din strainatate convocati pentru jocul cu Turcia: Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (Inter), Razvan Rat (FC Sahtar Donetk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Adrian Mutu (Fiorentina). Numele jucatorilor din tara vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din etapa a 4-a a Ligii I. Reunirea este programata luni, 20 august, la ora 12, la Mogosoaia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.