Un meci demonstrativ intre fostele jucatoare de tenis Martina Navratilova si Monica Seles se va desfasura in 16 septembrie, la Arenele BNR din Capitala, in cadrul editiei a 12-a a turneului BCR Open Romania, au anuntat ieri organizatorii competitiei.
Un meci demonstrativ intre fostele jucatoare de tenis Martina Navratilova si Monica Seles se va desfasura in 16 septembrie, la Arenele BNR din Capitala, in cadrul editiei a 12-a a turneului BCR Open Romania, au anuntat ieri organizatorii competitiei. De asemenea, organizatorii au anuntat si lista jucatorilor care, in functie de clasamentul ATP din acest moment, intra direct pe tabloul principal al BCR Open Romania, competitie programata in perioada 8-16 septembrie. Cel mai bine clasat jucator de pe tabloul principal este italianul Filippo Volandri (numarul 28 ATP), iar cel mai slab clasat, pozitia 83, este argentinianul Diego Hartfield. Nici un jucator roman nu se afla in acest moment pe tabloul principal, dar Andrei Pavel si Victor Hanescu vor primi din partea organizatorilor wild-card-uri, daca vor sa participe la turneu si daca, pana la momentul competitiei, pozitiile in clasamentul ATP nu le vor permite prezenta direct pe tabloul principal. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.