Traian Basescu a evitat sa dea mana cu membrii Guvernului, ieri, la depunerea juramantului de investitura ca ministru al Comunicatiilor de catre Iuliu Winkler. Nici sampanie nu s-a servit, iar ceremonia a durat, cu totul, aproximativ trei minute. Ime
Traian Basescu a evitat sa dea mana cu membrii Guvernului, ieri, la depunerea juramantului de investitura ca ministru al Comunicatiilor de catre Iuliu Winkler. Nici sampanie nu s-a servit, iar ceremonia a durat, cu totul, aproximativ trei minute. Imediat dupa acest eveniment, presedintele s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu un grup de aproximativ 30 patroni si directori ai firmelor de constructii si salubritate, printre care reprezentanti ai Euroconstruct Trading '98 si Rosal.
Seful statului i-a urat succes noului ministru. "Poate reusim sa nu mai ratam ceea ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra", a adaugat Basescu, precizand ca se refera la listarea pe bursa a societatii Romtelecom si la accelerarea programelor de guvernare. Basescu i-a mai urat o data succes lui Winkler a spus "Buna ziua" si a iesit, membrii Guvernului felicitandu-se intre ei. La Cotroceni au fost prezenti toti membrii Guvernului, mai putin Varujan Vosganian si Paul Pacuraru. Imediat dupa ceremonie, Traian Basescu s-a intalnit cu grup de aproximativ 30 patroni si directori ai firmelor de constructii si salubritate, printre care reprezentanti ai Euroconstruct Trading 98 si Rosal. "Am crezut ca suntem din nou chemati la vreo munca voluntara, insa am ramas surprins: ne-a servit, din banii de protocol ai Cotrocenilor, cu o cafea si o apa minerala si in zece minute s-a scuzat si a plecat. Am fost iute de limba si i-am spus ca sper ca nu ne-o fi chemat la o alta actiune, ca imi tai venele. Mai faci si voluntariate de astea, dar prea multe actiuni de genul asta dau prost", a afirmat directorul Rosal, Silviu Prigoana. Principalele firme romanesti de constructii - Euroconstruct Trading '98, PA&CO si Spedition UMB - dar si cateva straine au raspuns, vineri, apelului prezidential pentru strangerea gunoaielor de pe cheiul Dambovitei, in zona localitatii Popesti-Leordeni, operatiune la care au mai participat si toate firmele de salubrizare bucurestene. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.