Gheorghe Constantin, presedintele Comisie Centrale a Arbitirilor, a contestat ieri dur modul in care Comisia de disciplina a anulat cartonasele rosii dictate de arbitrul Sebastian Coltescu la meciul Steaua - Ceahlaul, din prima etapa a Ligii I. "In r
Gheorghe Constantin, presedintele Comisie Centrale a Arbitirilor, a contestat ieri dur modul in care Comisia de disciplina a anulat cartonasele rosii dictate de arbitrul Sebastian Coltescu la meciul Steaua - Ceahlaul, din prima etapa a Ligii I. "In regulamentul disciplinar al FIFA se mentioneaza clar situatiile in care un jucator poate fi absolvit de urmarile unui cartonas rosu. Doar cand un jucator primeste cartonas rosu in locul unui alt coleg, se analizeaza caseta video si se ia aceasta decizie", a spus Constantin. Presedintele CCA a spus ca a sesizat Comisia de Disciplina in cazul finantatorului stelist Gigi Becali, care l-a acuzat in cadrul unei emisiuni televizate ca a castigat un milion de euro din fotbal. "Nu poate fi nimic adevarat. Poate daca vorbea de alte sume era credibil. Se creaza presiune asupra arbitrilor cu astfel de acuze. Daca avea informatii de ce nu a vorbit anul trecut cand ma ocupam de delegari si o face acum cand de delegari se ocupa Ionut Lupescu? Am sesizat Comisia de Disciplina referitor la acest caz", a spus Costica "Valcea". "Avem o promisiune din partea LPF ca arbitri vor fi dotati din toamna cu sisteme audio prin care sa comunice. Un set costa 5000 de euro, vom achizitiona 10 seturi, iar liga va suporta jumatate din pretul total", a promis Constantin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.