Mircea Sandu si-a adjudecat comisiile controlate o saptamina de Mitica Dragomir, iar acesta da in judecata federatia.

Judecatorii Ligii I au trecut din nou sub obladuirea Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce Mircea Sandu si-a recunoscut doua greseli, care au facut ca, timp de o saptamina, Liga sa taie si sa spinzure in fotbal. „Acum patru luni i-am spus lui Dragomir sa ia comisiile la Liga, fara sa stiu ca in regulamentele noastre se spune clar ca ele trebuie sa stea la FRF", a spus presedintele federatiei.

Explicatia nu prea rezista, deoarece Sandu este un cunoscator impecabil al legilor si regulamentelor. Se pare ca Nasul a vrut sa scape de presiunile cluburilor si de responsabilitatea comisiilor, dar s-a speriat de erorile de dupa prima etapa. „E inacceptabil asa ceva, sa schimbi doua decizii ale arbitrului. Regulamentele UEFA interzic asa ceva!", s-a ambalat Mircea Sandu, dupa ce Comisia de Disciplina a sters doua cartonase rosii acordate unor fotbalisti de la Ceahlaul lui Pinalti.

Masura a fost luata intr-un moment in care Dumitru Dragomir, presedintele LPF, era plecat din tara. „Am incercat sa vorbesc cu dinsul, dar nu cred ca avea semnal foarte bun si se tot intrerupea", a spus Sandu. Reactia lui Dragomir a fost foarte dura: „Vin in tara peste citeva zile si mergem la tribunal. Retineti ca eu nu vreau comisiile, ci respectarea legii. Din punctul acesta de vedere, diferenta dintre mine si cei de la FRF este ca eu fac legile, iar ei nu stiu sa le citeasca".