Potrivit politistilor, autocamionul militar a lovit un tir stationat pe marginea drumului, in urma impactului soferul fiind ranit, iar pasagerul din dreapta, plutonierul major Crivan Alex, pierzandu-si viata. Politistii sustin ca soferul camionului,
Potrivit politistilor, autocamionul militar a lovit un tir stationat pe marginea drumului, in urma impactului soferul fiind ranit, iar pasagerul din dreapta, plutonierul major Crivan Alex, pierzandu-si viata. Politistii sustin ca soferul camionului, caporalul Iacob Ion, nu a observat cele trei automarfare oprite pe marginea drumului si a intrat in plin in unul din ele. Potrivit Mediafax, circulatia a fost blocata temporar din cauza accidentului, fiind reluata sub supravegherea echipajelor de politie.
Un alt accident grav, soldat cu moartea unei persoane, s-a petrecut in localitatea prahoveana Floresti, unde un tren rapid, "Sageata albastra", a lovit in plin o masina. Soferul unui ARO nu a respectat regulile de circulatie la trecerea la nivel cu calea ferata prevazuta cu semnale optice si acustice aflate in functiune si a incercat sa traverseze liniile ferate, fiind lovit de trenul rapid 825, care circula pe ruta Bucuresti-Brasov. In urma impactului, un pasager din autovehicul a murit, iar circulatia feroviara a fost intrerupta mai bine de o ora pe ambele sensuri. Un alt eveniment rutier tragic s-a produs ieri dimineata in judetul Hunedoara, trei austrieci decedand si alti doi soferi, unul maghiar si altul roman fiind raniti grav. Potrivit Mediafax, accidentul a avut loc in localitatea hunedoreana Burjuc, unde masina in care se aflau austriecii, o Skoda cu rulota, care se deplasa de la Deva spre Arad, a intrat intr-o depasire periculoasa si s-a izbit violent de un TIR incarcat cu peste 20 de tone de grau. Autotrenul cu remorca s-a rasturnat peste un copac de pe marginea drumului. De asemenea, un alt autotren care circula in spatele TIR-ului plin cu grau a ajuns in sant dupa ce soferul a incercat sa evite impactul cu autoturismul.
Tot mai multe microbuze implicate
Tot ieri, cinci persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs pe DN 10, care leaga Buzaul de Brasov, microbuzul in care se aflau acestea fiind lovit de un tir. Cele cinci victime se aflau intr-un microbuz care efectua curse regulate intre localitatile buzoiene Patarlagele si Siriu. Accidentul s-a produs in zona localitatii Siriu, cand microbuzul a fost acrosat de remorca unui TIR care circula din sens opus. De asemenea, in localitatea Golesti, judetul Valcea, a avut loc un alt accident grav, in urma caruia noua persoane au fost ranite, dintre care trei fiind in stare grava la spital. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.