Cotidianul va prezinta citeva dintre cele mai noi modele de vehicule de teren.

Vehiculele de teren (All-Terrain Vehicle sau ATV) au inceput sa fie din ce in ce mai vazute si pe strazile din oras, desi au fost create pentru a-i duce p
Cotidianul va prezinta citeva dintre cele mai noi modele de vehicule de teren.

Vehiculele de teren (All-Terrain Vehicle sau ATV) au inceput sa fie din ce in ce mai vazute si pe strazile din oras, desi au fost create pentru a-i duce pe posesori acolo unde masinile nu prea au cum sa ajunga.

Ceva mai sigure decit un motor pe doua roti, dar nu la fel de agile precum acestea, ATV-urile se impart in doua categorii mari: cele sport si cele utilitare. Modelele sport sint in general mai mici, dar accelereaza foarte usor. Acestea sint concepute de cele mai multe ori pentru a participa la cursele de motocros. Nu orice ATV sport poate fi insa si cistigator. Pentru aceasta ar trebui sa fie foarte usor, sa aiba putere mare, suspensii bune si un centru de greutate jos. Celelalte sint mai voluminoase, dar au capacitatea de a ridica incarcaturi mici.

Honda TRX 350FE Rancher ES 4x4 Modelul are un cilindru in patru timpi cu o capacitate de 329 cm3. Rancher are un carburator de tip VP de 32 mm si un starter electric. Vehiculul are o greutate de 243 de kilograme si un ampatament de 1.246 mm. Capacitatea rezervorului este de 13 litri, inclusiv rezerva de 1,3 litri. Pretul modelului este de 7.341 de euro cu toate taxele incluse si poate fi achizitionat de la dealerii Inter Motorcycle.

Renegade 800 HO EFI Pentru cei care vor sa goneasca pe strazi, dar mai ales pentru cei carora le plac concursurile de viteza, noul Renegade 800 are o capacitate cilindrica de 800 cm3, un motor in patru timpi si doi cilindri in V. Cuplul motor este de 73 Nm @ 5.500 rpm. Ampatamentul ATV-ului este de 1.295 mm, in vreme ce greutatea proprie este de 270 kg. Capacitatea portbagajului este de 16 kg. De asemenea, vehiculul mai este dotat cu ceas de bord multifunctional, cu afisaj de kilometri parcursi, ceas indicator ore de functionare, contor de parcurs, indicator combustibil, indicator tractiune 4X4 sau avertizare depasire parametri normali. Pretul modelului este de 13.040 de euro cu toate taxele incluse si poate fi gasit la Euronautica Motors.

Suzuki Kingquad 700 Modelul are un singur cilindru cu o capacitate de 695 de centimetri cubi. Modelul are un ampatament de 1.280 mm si o garda la sol de 260 mm. Lungimea totala este de 2.120 mm, latimea ajunge la 1.210 mm, in vreme ce inaltimea este de 1.220 mm. Capacitatea rezervorului este de 17,5 litri. ATV-ul are faruri cu halogeni de 30 W. Pretul modelului este de 8.743 de euro cu toate taxele incluse si poate fi achizitionat de la importatorul autorizat B&S Motors.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.